Prezentarea Firmei
S.C. Best Chef Cafeteria Srl, prezenta pe piaţa din România din anul 2007, are ca principale grupe de activitate alimentatia publica, activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente dar şi organizările de evenimente private si corporate.
Cafeteria Cafe de la Joie, este apreciata de clientii fideli pentru ca raspunde necesitatilor (cerintelor) esentiale ale acestora:
- ofera un serviciu foarte rapid
- personalul este mereu atent si zambitor
- produsele oferite sunt caracterizate de un raport foarte bun pret / calitate si sunt produse exclusiv in bucataria proprie.
Momente importante in consolidarea pozitiei noastre pe piata, momente ce marcheaza dezvoltarea dar si cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim:
- 2004-2008 – Preluarea contractului de Management al Restaurantului BEST CHEF din cadrul Hotelului LIDO (4*), Blvd-ul Magheru nr. 5-7,Sector 1, Bucuresti. Restaurant de lux, cu specific international care acomoda aproximativ 120 locuri, unde se desfasurau evenimente private, conferinte, training-uri sau intalniri de afaceri.
Dispunand de o bucatarie cu o suprafata totala de 250 mp utilata cu echipamente performante, am putut ridica capacitatea de productie de pana la 1000 portii zilnic.
Operând sub brandul Best Chef am desfasurat si importante evenimente in regim de catering, printre clienţii permanenţi se numără: Casa Regala a Romaniei, Finmedia, Genpact, Grawe Romania, Ing, L’OREAL, Transelectrica, Tuborg, UNICEF etc.
- 2007-2008 – Operarea Cafeteriei BRD PIT, din Sos. Berceni Nr. 108 C, Sector 4, Bucuresti, cladire care acomoda aproximativ 200 de angajati ai companiei mentionate mai sus.
- 2007-2009 – Operarea Cafeteriei din cadrul Cladirii de Birouri Aerofina, Fabrica de Glucoza Nr. 5, Sector 2, Bucuresti, unde au birourile urmatorii clienti: Softwin, Raiffeisen, Arctic, Accenture, Doka Romania, Terapia, Biroul de Avocatura Fida Palanciuc etc; cladire care acomodeaza in prezent aproximativ 500 de angajati ai companiilor mentionate mai sus.
- 2008-2012 – Operarea Cantinei din cadrul Cladirii de Birouri West Gate, din Bulevardul Preciziei Nr. 24, Pavilion Administrativ, Sector 6, Bucuresti, unde au birourile urmatorii clienti: Ericsson, Dacia Group, Alpha Bank, Prefabricate Vest, Accenture, Siemens, Wnsgs, Bitdefender, Citi, Renault etc; cladire care acomodeaza in prezent aproximativ 700 de angajati ai firmelor mentionate mai sus.
- 2008-2013 – Preluarea departamentului de Alimentatie Publica din cadrul Hotelului Trianon 3*, din Cobalcescu Grigore Nr. 9, Sector 1, Bucuresti, care cuprindea 1 sala de conferinte (30 locuri),1 Restaurant (90 locuri) si 1 Bistro (50 locuri) .
- 2012 – Prezent – Operarea Cantinei CITIBANK din cadrul Cladirii de Birouri Victoria Center, din Calea Victoriei nr. 145, et. 2, sector 1, Bucuresti. In cladirea Victoria Center au birourile si urmatorii clienti ptr care asiguram catering: Aon Romania, NBG Securities, ERM Romania, Ursus Romania, Chartis Insurance (AIG Europe), Jones Lang LaSalle; Lina & Guia; cladire care acomodeaza in prezent aproximativ 500 de angajati ai firmelor mentionate mai sus.
- Iulie 2014 – Prezent – Preluarea Salonului de Evenimente, High Life Events din Strada Lanariei nr. 99, Sector 4, Bucuresti. Salon de evenimente cu o capacitate maxima de aproximativ 150 locuri, unde desfasuram evenimente private (nunti, botezuri, aniversari & petreceri corporate), conferinte, training-uri sau intalniri de afaceri.
- Aprilie 2013 – Prezent – Operarea Cafeteriei Cald si Bun Dorobanti, din Strada Hatmanul Arbore nr. 11, Sector 1 , Bucuresti, sub conceptul de restaurant self-service unde clientii pot alege liber dintr-o gama variata de preparate;
Conceptul si Caracteristicile Cafeteriei Cald si Bun Dorobanti sunt:
- serviciul foarte rapid si libertatea de alegere sunt doua componente foarte importatante care raspund noilor tendinte in domeniul restaurantelor moderne;
- meniul nostru include peste 200 de retete, atat retete Romanesti si Internationale – folosite in meniurile zilnice, cat si in organizarea saptamanilor tematice;
- clientii nostrii se pot bucura de produse caracterizate de un raport foarte bun pret/calitate – ceea ce ii v determina cu siguranta sa revina;
- familiaritatea ambientala in care puteti servi pauza de pranz mult dorita, fara stresul cozilor, al asteptarii luarii comenzii sau aducerii acesteia – care de multe ori ne fac sa pierdem timp pretios si uneori chiar ne strica ziua, sunt elemente esentiale ale conceptului restaurantului de generatie noua;
- Dispunem de infrastructură proprie de transport pentru evenimente de catering, specialişti în domeniul gastronomic, logistic, marketing, juridic.
- Societatea detine 4 autovehicule, 2 dubite marca Fiat Doblo, o duba marca Ford si un autovehicul marca Logan MCV.
- Administratorul societatii are o experienta vasta in domeniul logisticii si distributiei precum si stranse legaturi cu cei mai apreciati furnizori in domeniul alimentatiei si bauturilor.
Echipa Cald si Bun Dorobantisi-a propus sa ofere servicii profesionale rapide de inalta calitate si preparate culinare excelente intr-o atmosfera calda si deconectanta.